Плануємо відпустку самостійно

Є два типи людей - ті, хто надають перевагу пакетним турам, де все за них вирішили, підготували і запропонували, і ті, хто люблять планувати свої поїздки і відпочинок самостійно. Якщо ви належите до другої группи людей, то вам у нагоді стануть наші поради, як відпочити добре і недорого, як знайти дешеві квитки, готелі або інше житло на період вашої подорожі.

Планування майбутньої відпустки - серйозне заняття, не терпить метушні. Це перш за все планування витрат і співставлення ваших фінансових можливостей із вашими побажаннями. Шукати дешеві способи відпочити - це нормально. Відразу обмовимося, що ми не маємо на увазі відпочинок зовсім бюджетного класу. Зрештою, ви не для цього працювали весь рік, щоб не зуміти собі дозволити ті ж авіаквитки, а не пересування автостопом.

Перш за все ви маєти вирішити, де і як ви хочети відпочити. Одним до смаку морський відпочинок, іншим хочеться екзотики, а хтось у захваті від екскурсій, ну а для когось найкращий відпочинок - гірськолижний або SPA.

Плануємо відпустку самостійно

Якщо ви ще не визначилися з типом відпочинку, можете скористиватися послугами сервісу TripMyDream, на якому зібрана велика кількість інформації по різним туристичним напрямкам. Ви можете вказати приблизні дати своєї подорожі та приблизний бюджет, а сервіс, аналізуючи ваші дані, порекомендує найбільш привабливі варіанти для вашого ідеального відпочинку.

А якщо ви вже вирішили, куди хочете поїхати, то сервіс допоможе обрати найбільш вигідні авіаквитки та житло. Сервіс TripMyDream аналізує ціни всіх авіакомпаній світу, включаючи лоукости та ціни основних онлайн-агентств, аналізує знижки та акції, завдяки чому пропонує найдешевші квитки - без націнок і комісії. Так само сервіс аналізує ціни багатьох готелів і пропонує найвигідніші варіанти на період вашої відпустки.

Якщо потрібно добре відпочити, потрібно пропрацювати всі деталі. Причому зробити це краще вдома, а не діставшись до місця відпочинку. Підхід «будь що буде, а там - розберемося» краще забути. І тут знову стане в нагоді сервіс TripMyDream, який підкаже, як найкраще дістатися з аеропорта в місце відпочинку, де крайще пообідати або повечеряти, які міcця краще відвідати, скільки коштує проїзд в громадському транспорті та багато інших порад і лайфхаків.

Плануючи свою відпустку самостійно, ви можете організувати свій відпочинок якнайкраще, а TripMyDream допоможе зробите це легко і вигідно.

Ви також можете читати блог tripmydream.ua/media та слідкувати за ютуб каналом засновника сервісу, який багато подорожує та дає поради, як подорожувати экономно та ділиться різними лайфаками.

Светлана, www.vitamarg.com