oglyad-ukranskih-brendv-dityachogo-odyagu

Українські виробники дитячого одягу почали завойовувати ринок відносно недавно: з 2014-го року. Але вже зараз є безліч вартих уваги брендів, які випускають одяг для найменших. Худі, футболки, шорти, лонгсліви, дощовики, зимовий одяг — усе це можна знайти в асортименті молодих вітчизняних виробників.

Й найважливішим є той факт, що за якістю продукція таких брендів зовсім не поступається виробам європейських та світових фірм. А частинка любові, яку бренди вкладають в кожен предмет гардеробу для ваших діток, робить продукцію по-справжньому особливою. Тож сьогодні ми розповімо про декілька українських виробників, з каталогами яких точно варто ознайомитися мамам та татам.

Авіація Галичини та Telesyk Airlines

Авіація Галичини — одяг для тих, хто відчуває крила за плечима (або хтів би…). Бренд створений у 2015 році та натхнений новою українською армією. Його історія починається серії поло про українську авіацію, як частину цієї армії. Спочатку компанія випускала одяг лише для дорослих, але відносно через короткий час розпочала працювати над гардеробом для найменших. Тому користуючись асортиментом Авіації ви з легкістю зможете скласти найцікавіші сімейні “луки”.

Telesyk Airlines — окрема серія дитячого одягу від Авіації Галичини. Це дитячий одяг, де кожна річ з колекції розповідає історію про походження тварин, їхню будову та цікаві факти з життя. Тож з такими новинками для гардеробу ваша дитина ще й навчається, розширює свій кругозір та поповнює багаж знань.

Afyny

Це молодий екологічний бренд дитячого одягу, який є дуже популярним серед українських мам. Всі речі виготовляють із сертифікованої органічної бавовни. Гудзики для дитячого одягу виробляють з не менш якісної сировини — коркового та пальмового дерева, жодного пластику тут немає.

Cut Cut Kidswear

Бренд, створений мамою-дизайнером. Одяг має переважно вільний та дуже зручний крій: без зайвих деталей. Це означає, що вашій дитині буде комфортно одягатися, а новенькі предмети гардеробу не створюватимуть жодного дискомфорту та не сковуватимуть рухів під час активних ігор.

Звичайно ж, ми не змогли вмістити в одну статтю весь перелік цікавих українських брендів. Адже вони з'являються мало не щодня, й неймовірно швидко завойовують серця матусь та татусів. Надавайте перевагу сталим трендам, не піддавайтесь швидкоплинним тенденціям, обирайте якісне та натуральне. Тож обов'язково слідкуйте за новинками українського ринку та підтримуйте своє, рідне!