Кросівки і кеди для дівчинки: як вибрати та комбінувати

На фізкультурі, прогулянці з друзями та під час довгих мандрівок дитячі кеди і кросівки для дівчаток незамінні. Сьогодні це найпоширеніше повсякденне взуття і чудово, адже воно ще й найкомфортніше. Виробники пропонують величезний асортимент моделей кросівок і кедів на всі випадки життя. Як не загубитись та обрати найкращі? Як зберегти їх привабливий вигляд надовго? Про це далі.

  1. Обирайте правильний розмір. Діти ростуть швидко, але часто батьки переоцінюють темпи росту. Оптимальний запас по довжині устілки - 1-1,5 см. Все, що більше, негативно вплине на зручність. Нога ковзатиме і дитина буде спотикатись. Купуючи в інтернет-магазині попросіть у менеджера заміри конкретної моделі. Вам з радістю допоможуть та нададуть усю необхідну інформацію. Як результат - отримаєте зручні кросівки оптимального розміру і щасливу усмішку донечки.

  2. Матеріали кросівок і кедів. Якщо обираєте кросівки чи кеди для дівчинки на щодень, вони повинні бути із натуральних матеріалів - текстилю, шкіри, замші чи нубуку. Найкращі виробники, такі як в інтернет магазині KidButik https://kidbutik.ua/ua/obuv-dlya-devochek/kedy-krossovky-dlya-devochek/, пропонують моделі кросівок Бартек з антибактеріальними устілками. Вони забезпечують здоров’я та свіжість ніжки протягом тривалого часу. Це приємний бонус у тих кросівках, які незручно протирати зсередини - завдяки антибактеріальним властивостям устілок не доведеться робити це часто. Що стосується спортивних кросівок, то не бійтесь синтетики. Сітчастий текстиль та підошва-пінка роблять дитячі кросівки для бігу надзвичайно легкими, а синтетичні мембрани у кросівках для трекінгу не дадуть ніжці намокнути в дощову погоду.

  3. Догляд за кедами та кросівкам. Порада дуже проста: виконуйте рекомендації виробника. Шкіряні кросівки зазвичай протирають вологою губкою та використовують спеціальні креми, замшеві кросівки можна обробити спеціальним брудовідштовхувальним спреєм, а кросівки для бігу, зазвичай, можна прати у пральній машинці. Щодо останнього, то зважайте на рекомендації виробника. Моделі кросівок можуть бути дуже схожими між собою, але пошиті за різними технологіями та з різних матеріалів. Одні спокійно переносять “випробування” центрифугою пралки, а інші втрачають після цього привабливий вигляд.

З чим комбінувати дитячі кеди, кросівки для дівчаток

Чи варто говорити про те, що “найкращими друзями” кросівок є джинси та спортивний одяг? Верх може бути різним - футболки, худі, светри і навіть кардигани.

Високі кросівки-снікерси пасують до різного роду верхнього одягу - парки, бомбери та пальто.

Вже кілька сезонів поспіль кросівки та кеди допустимо і, навіть, модно носити з спідницями та сукнями. Обмежень щодо фасонів практично не існує: короткі сукні, спідниці-міді, сукні-светри і тд. Найбільш стильно виглядають у таких комбінаціях класичні білі кеди чи кросівки. Варто лише пам’ятати, що це взуття є елементом стилю кежуел і взувати їх до святкових суконь все ж не варто.

Якщо Вам підошва, що світиться, здається кумедною забаганкою, то для неї це може бути необхідністю для відчуття значимості серед однолітків. Хочете придбати класичні білі, а донечка наполягає на бузкових? Нехай. Це її спосіб знайти свій власний стиль. Можливо методом проб та помилок. А може і ні. Дослухайтесь і нехай вибрані кросівки чи кеди стають улюбленими!